Hoe werken wij?

Ons team

Mark Raats is een zelfwerkend patroon die samen met zijn team van 3 jonge, gemotiveerde en kwalitatief opgeleide werkkrachten een project tot in de puntjes afwerkt. Aangezien Mark ervoor kiest om kleinschalig te blijven, werkt hij vaak maar op één werf tegelijkertijd. Andere projecten kunnen nog wel worden afgerond of opgestart, maar het ‘grote werk’ gebeurt vaak slechts op één locatie.

Offerte op maat

Voor de klant begint het contact bij een offerte of een informatief gesprek. U kan ons telefonisch of via mail contacteren om uw project te bespreken. Of het nu over verbouwingen of nieuwbouw gaat, over eender welke bouwstijl, over een groot of een klein project, Mark weet steeds samen met u een goede werkwijze en oplossing te bedenken om uw ideeën te realiseren. Hij heeft ook oog voor detail, weet voor elk budget een oplossing en streeft naar topkwaliteit van fundering tot nok.

Vaste contactpersoon

U merkt dat van bij het eerste gesprek Mark en Patricia uw vertrouwde contactpersonen zullen zijn. Mark is tijdens de werken steeds op de bouwwerf te vinden. Dit persoonlijke contact is zeker een meerwaarde tijdens de realisatie van uw project: u zal merken dat Mark en Patricia volledig op de hoogte zijn van wat er gebeurt, hoever de werken staan en u kan er dan ook op vertrouwen dat de werken perfect worden opgevolgd en uitgevoerd.

Vlotte samenwerking

Een prijsofferte is steeds gratis en vrijblijvend. De specifieke begroting van de werken, de planning en uitvoering ervan gebeuren steeds in nauw overleg. Ook wanneer u graag zelf mee dient als metser of wanneer u enkele andere taken zelf wenst uit te voeren, wordt dit mee ingepland en worden hierover afspraken gemaakt. We garanderen steeds een vlotte samenwerking, hulp waar nodig en staan garant voor een open en duidelijke communicatie.

Contacteer ons

Vooraleer u ons uw project toevertrouwt, kan u ook enkele referenties vragen van afgeronde projecten. Onze klanten zijn onze beste reclame, daarom vinden we het belangrijk om een goed contact met hen op te bouwen van bij het begin. Wenst u ons te contacteren of een offerte aan te vragen? Op de contactpagina vind je al onze gegevens. Wij garanderen een correcte opvolging en een passend antwoord op uw vraag.