Ruwbouw voor nieuwbouw of renovatie

Bouwonderneming Mark Raats is de tweede generatie van het familiebedrijf dat Adriaan Raats in 1995 oprichtte. Vader en zijn drie zonen waren toen actief als "Gebroeders Raats Bouw- en Timmerwerken". In 2001 ging Mark zijn eigen weg. Bouwonderneming Mark Raats uit Essen specialiseerde zich in de ruwbouw van nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Samen met zijn echtgenote Patricia, die de administratie voor haar rekening neemt, stuurt Mark een enthousiast team aan van gemotiveerde en kwalitatief opgeleide werkkrachten. Zij verzorgen de ruwbouw van kleinschalige renovatieprojecten, volledige nieuwbouwwoningen of grotere werven voor appartementsbouw.


Over ons

Wij bouwen uw droom

Voor u als klant start onze samenwerking met een informatief gesprek over uw bouwplannen en een offerte op maat. Mark bespreekt samen met u de beste werkwijze en weet steeds een technische oplossing te bedenken om uw ideeën te realiseren. Hij heeft ook oog voor detail, weet voor elk budget een oplossing en streeft naar topkwaliteit van fundering tot nok.

Wenst u graag mee te helpen met onze vakmannen? Ook dat kan! Samen bespreken we wat haalbaar is.


Vast aanspreekpunt

Als zaakvoerder werkt Mark Raats dagelijks mee op de werf. Zo is hij goed op de hoogte van hoe de werkzaamheden vorderen én heeft u steeds een vast aanspreekpunt. Een open en duidelijke communicatie staat hierbij centraal. Zit u met vragen over de planning/timing of de administratie/facturatie van uw bouwproject? Dan kan u steeds bij Patricia terecht.

Over ons

Inspirerende referenties

Gaat u graag eens langs bij één van onze klanten omdat u in dezelfde stijl wilt (ver)bouwen? Dan kan u bij ons altijd enkele adressen opvragen van afgeronde bouwprojecten. Laat u inspireren door onze referenties!

Over ons
 Bouwen in stijl